Ayurvedic Ghee
Pregătim ghee cu dragoste, într-un mod original, în colecții mici, cu accent pe calitate și onestitate. Știați că ghee este la fel de bun ca untul din care este făcut (clarificat)? Baza ghee-ului ayurvedic este untul de cea mai bună calitate provenit de la fermieri. Din acesta, apoi, datorită unei rețete dovedite, obținem ce e mai bun – grăsime de unt pură care are utilizări versatile. Ghee nu se arde în tigaie, tolerează temperaturi ridicate. Încercați ghee în gătit, copt, prăjit. Ghee-ul ayurvedic va adăuga gust și aromă mâncărurilor tale, la care îți va plăcea să revii cu plăcere în bucătăria ta.
Mod de utilizare
Ghee este potrivit pentru fierberea legumelor, ca bază pentru supe, sosuri, pentru a fi întins pe clătite sau pâine prăjită. Adaugă o aromă delicioasă și unică tuturor mâncărurilor. Este excelent pentru prăjire – nu se arde, deoarece are un punct de fum ridicat. Spre deosebire de untul convențional, nu trebuie să fie refrigerat.
Ingrediente
grăsime de unt min. 99,3 %
Conținut
450 ml
Țara de origine
Republica Cehă
Recenzii
Nu există recenzii până acum.