Scorțișoara adevărată provine din scoarța interioară a arborelui veșnic verde Cinnamomum zeylanicum, originar din Sri Lanka și din Indiile de Vest. Dacă folosiți scorțișoară întreagă, de exemplu în chutney sau în mâncăruri de orez, scoateți-o din mâncare înainte de a o servi.
Acesta detoxifică organismul, susține digestia și funcția hepatică. Armonizează toate constituțiile. Previne hipoglicemia, favorizează producția de glucoză. Se folosește la aromatizarea terciurilor, a mâncărurilor dulci și de fructe și la prepararea băuturilor calde (ceaiuri, vin fiert).
Ingrediente: scorțișoară (Cinnamomum verum, nume mai vechi Cinnamomum zeylanicum)
Mod de utilizare: pentru aromatizarea terciurilor de cereale, a mâncărurilor dulci și a fructelor. Combinat cu fructe și dulciuri, ajută aceste mâncăruri să se digere mai bine. Popular (împreună cu cuișoarele) ca ingredient în vinurile fierte în timpul iernii.
Conținut: 50 g
Țara de origine: India
Recenzii
Nu există recenzii până acum.