Laptele de cocos este folosit în special în bucătăriile thailandeză și indiană pentru a pregăti sosuri sau garnituri. De asemenea, este excelent în smoothie-uri, înghețate, budinci, creme și supe. Este potrivit pentru prepararea băuturilor alcoolice și nealcoolice, cum ar fi Piña Colada. Cu toate acestea, poate fi consumată și direct uscată.
Laptele de cocos se obține prin presarea pulpei nucilor de cocos. Nu este apă de nucă de cocos. Laptele de nucă de cocos uscat conține între 60 și 65 % ulei de nucă de cocos și se dizolvă cel mai bine în apă călduță sau fierbinte. Pentru amestecare, putem folosi un blender, un shaker sau o furculiță simplă. În funcție de greutatea dorită, se amestecă 1 până la 3 lingurițe de lapte cu aproximativ 200 ml de apă caldă.
Ingrediente: extract deshidratat din pulpă de nuci de cocos BIO 97,5 %, maltodextrină BIO 2 %, gumă arabică BIO 0,5 %.
Conținut: 300 g
Țara de origine: Vietnam
Recenzii
Nu există recenzii până acum.