Acesta combină proprietățile antistres ale Tulsi cu parfumul aromat și efectele calmante ale ghimbirului, folosit în mod tradițional pentru a activa „elementul foc” al organismului și pentru a elimina toxinele. Ceaiul îmbunătățește digestia, previne greața, ameliorează tulburările de stomac și are un efect de încălzire, așa că se recomandă să fie băut în timpul sezonului de răceală și gripă.
Ingrediente: Tulsi (Ocimum sanctum) frunze 38,4 %, Tulsi (Ocimum basilicum) frunze 21,6 %, ghimbir (Zingiber officinale) rizom 40 %.
Conținut: 25 pliculețe de ceai, 25 x 1,74 g (43,5 g).
Mod de preparare: Se toarnă 200 – 300 ml de apă clocotită peste 1 pliculeț de ceai și se lasă la infuzat timp de 5-10 minute, în funcție de cât de aromat și de puternic doriți ceaiul. Se îndulcește după gust. Nu se recomandă să se bea cu lapte. Nu conține cofeină. Beți 2 până la 3 căni pe zi pentru un efect maxim.
Țara de origine: India
Nina –