Mod de preparare
Se toarnă 200 – 300 ml de apă clocotită peste 1 pliculeț de ceai și se lasă la infuzat timp de 5-10 minute, în funcție de cât de aromat și de puternic doriți ceaiul. Se îndulcește după gust. Nu se recomandă să se bea cu lapte. Nu conține cofeină. Beți 2 până la 3 căni pe zi pentru un efect maxim.
Ingrediente
Tulsi (Ocimum sanctum) frunze 28,84 %, curcuma (Curcuma longa) rizom 25,00 %, ghimbir (Zingiber officinale) rizom 22,53 %, scorțișoară (Cinnamomum zeylanicum) scoarță 16,00 %, piper negru (Piper nigrum) fruct 3,00 %, cuișoare (Eugenia aromatica) muguri de flori 2,00 %, lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) rădăcină 2,63 %
Conținut
25 pliculețe de ceai, 25 x 1,9 g (47,5 g)
Țara de origine
India
Sabina –