Mod de preparare
Se toarnă 200 – 300 ml de apă clocotită peste 1 pliculeț de ceai și se lasă la infuzat timp de 5-10 minute, în funcție de cât de aromat și de puternic doriți ceaiul. Se îndulcește după gust. Nu se recomandă să se bea cu lapte. Beți 2 până la 3 căni pe zi pentru un efect maxim.
Ingrediente
ceai verde (Camelia sinensis) frunze 40 %, Ashwagandha (Withania somnifera) rădăcină 25,00 %, Tulsi (Ocimum sanctum) frunze 16,00 %, Tulsi (Ocimum gratissimum) frunze 9,00 %, iarbă de lămâie (Cymbopogon citratus) frunze 7,50 %, aromă biologică de lămâie 2,50 %
Conținut
25 pliculețe de ceai, 25 x 2 g (50 g)
Țara de origine
India
Taja –
Agata –