Tulsi Masala Chai ceai
Un amestec exotic de plantă Tulsi, cel mai fin ceai negru Assam și condimente proaspăt măcinate (ghimbir, cuișoare, piper negru, nucșoară, scorțișoară, cardamom). Are efecte de încălzire, iar aroma sa picantă vă va pune într-o dispoziție plăcută chiar și în zilele ploioase.
Mod de preparare
Se toarnă 200 – 300 ml de apă clocotită peste 1 pliculeț de ceai și se lasă la infuzat timp de 5-10 minute, în funcție de cât de aromat și de puternic doriți ceaiul. Se îndulcește după gust. Beți 2 până la 3 căni pe zi pentru un efect maxim.
Ingrediente
ceai negru Assam (Camelia sinensis) frunze 28,00 %, scorțișoară (Cinnamomum zeylanicum) scoarță 18,00 %, Tulsi (Ocimum sanctum) frunze 21,60 %, ghimbir (Zingiber officinale) rizom 10,00 %, cardamom (Elettaria cardamomum) semințe 7,50 %, Tulsi (Ocimum basilicum) frunze 5,40 %, piper negru (Piper nigrum) fruct 4,00 %, cuișoarele (Eugenia aromatica) muguri de flori 2,50 %, nucșoară (Myristica fragans) semințe 1,50 %, macis (Myristica fragans) 1,50 %
Conținut
25 pliculețe de ceai, 25 x 2,10 g (52,50 g)
Țara de origine
India
Maja –