Ayush Kwath ceai
Amestecul Ayush Kwath este bogat în antioxidanți și adaptogeni, care au un efect benefic asupra sistemului imunitar și dau organismului puterea de a lupta împotriva bolilor. Acest ceai ajută, de asemenea, la gestionarea stresului și îmbunătățește starea de spirit.
Scorțișoara este cunoscută pentru proprietățile sale antibacteriene, ajută la menținerea unui nivel sănătos al zahărului din sânge și detoxifică organismul. Ghimbirul ajută digestia, susține sistemul imunitar și stimulează circulația sângelui. Piperul negru este un antioxidant puternic și promovează sănătatea intestinelor.
Mod de preparare
Se toarnă 200 – 300 ml de apă clocotită peste 1 pliculeț de ceai și se lasă la infuzat timp de 5-10 minute, în funcție de cât de aromat și de puternic doriți ceaiul. Se îndulcește după gust. Nu se recomandă să se bea cu lapte. Nu conține cofeină. Beți 2 până la 3 căni pe zi pentru un efect maxim.
Ingrediente
Tulsi (Ocimum sanctum) frunze 44,46 %, scorțișoară (Cinnamomum zeylanicum) scoarță 22,23 %, ghimbir (Zingiber officinale) rizom 22,21 %, piper negru (Piper nigrum) fruct 11,10 %
Conținut
25 pliculețe de ceai, 25 x 2 g (50 g)
Țara de origine
India
Tanja –