Scorțișoară
Scorțișoara adevărată provine din scoarța interioară a arborelui veșnic verde Cinnamomum zeylanicum, originar din Sri Lanka și din Indiile de Vest. Dacă folosiți scorțișoară întreagă, de exemplu în chutney sau în mâncăruri de orez, scoateți-o din mâncare înainte de a o servi.
Acesta detoxifică organismul, susține digestia și funcția hepatică. Armonizează toate constituțiile. Previne hipoglicemia, favorizează producția de glucoză. Se folosește la aromatizarea terciurilor, a mâncărurilor dulci și de fructe și la prepararea băuturilor calde (ceaiuri, vin fiert).
Mod de utilizare
Pentru aromatizarea terciurilor de cereale, a mâncărurilor dulci și a fructelor. Combinat cu fructe și dulciuri, ajută aceste mâncăruri să se digere mai bine. Popular (împreună cu cuișoarele) ca ingredient în vinurile fierte în timpul iernii.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.