Moringa Hibiscus ceai
Minunile de moringa:
Moringa este o plantă și o sursă de hrană extraordinară, care s-a dovedit a fi benefică pentru comunitățile din India și Africa. În textele ayurvedice, moringa este numită „sigru”, ceea ce înseamnă „se mișcă precum o săgeată”, indicând proprietățile penetrante ale plantei. Moringa este densă în nutrienți naturali, bogată în aminoacizi esențiali, care sunt elementele constitutive ale proteinelor, și are multe alte beneficii pentru sănătate.
Minunile hibiscusului:
Bogate în mod natural în vitamina C și fier, petalele de hibiscus oferă energie de curățare și vindecare. Hibiscusul are un gust dulce și acrișor și un efect energetic răcoritor asupra organismului. Ayurveda folosește, de asemenea, proprietățile clare și vindecătoare ale florilor de hibiscus pentru a susține inima și sistemul circulator, recunoscând capacitatea lor de a purifica sângele, de a promova o piele clară și strălucitoare și de a înălța inima (atât fizic, cât și spiritual).
Mod de preparare
Se toarnă 200 – 300 ml de apă clocotită peste 1 pliculeț de ceai și se lasă la infuzat timp de 5-10 minute, în funcție de cât de aromat și de puternic doriți ceaiul. Îndulciți după gust. Nu se recomandă să se bea cu lapte. Potrivit pentru a fi consumat pe tot parcursul zilei, deoarece nu conține cofeină. Beți 2 – 3 căni pe zi pentru un efect maxim.
Ingrediente
Hibiscus (Hibiscus sabdariffa) caliciu 75%, Moringa (Moringa oleifera) frunze 25%
Conținut
25 pliculețe de ceai, 25 x 2 g (50 g)
Țara de origine
India
Recenzii
Nu există recenzii până acum.