Năut
Năutul este o sursă naturală de proteine, fibre, acid folic și minerale (cum ar fi fier, potasiu, magneziu, calciu și zinc). Are o textură delicată și are gustul de mazăre proaspătă.
Ca o gustare sănătoasă, năutul este foarte gustos atunci când este prăjit în ghee după ce este gătit și asezonat cu condimente de curry sau garam masala la sfârșit.
Este folosit în special în bucătăria asiatică, mai ales de către vegetarieni. Nu conține gluten în mod natural.
Mod de utilizare
Năutul trebuie să fie înmuiat în apă înainte de a fi gătit, ideal peste noapte. Apoi se fierb în cantitate dublă de apă, înlocuind apa înainte de gătire. Odată ce a dat în clocot, se fierbe cel puțin încă o oră la foc mic, adăugând sare după gust spre final.
Ingrediente
năut întreg
Conținut
500 g
Țara de origine
India
Recenzii
Nu există recenzii până acum.