Lemnul dulce este folosit de secole în Ayurveda ca o plantă medicinală cunoscută pentru faptul că oferă un sprijin excelent pentru sistemul imunitar. Susține plămânii, este un tonic hrănitor pentru sistemul nervos și glandele suprarenale, susține digestia și calmează mintea.
Ingrediente: Tulsi (Ocimum sanctum) frunze 19,00 %, Tulsi (Ocimum gratissimum) frunze 10,00 %, scorțișoară (Cinnamomum zeylanicum) scoarță 22,00 %, ghimbir (Zingiber officinale) rizom 18,00 %, iarbă de lămâie (Cymbopogon citratus) frunze 14,00 %, lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) rădăcină 12,50 %, aromă biologică de lămâie 4,50 %.
Conținut: 25 pliculețe de ceai, 25 x 1,9 g (47,5 g).
Mod de preparare: Se toarnă 200 – 300 ml de apă clocotită peste 1 pliculeț de ceai și se lasă la infuzat timp de 5-10 minute, în funcție de cât de aromat și de puternic doriți ceaiul. Se îndulcește după gust. Nu se recomandă să se bea cu lapte. Nu conține cofeină. Beți 2 până la 3 căni pe zi pentru un efect maxim.
Țara de origine: India
Naja –