Mod de preparare
Se toarnă 200 – 300 ml de apă clocotită peste 1 pliculeț de ceai și se lasă la infuzat timp de 5-10 minute, în funcție de cât de aromat și de puternic doriți ceaiul. Se îndulcește după gust. Nu se recomandă să se bea cu lapte. Beți 2 până la 3 căni pe zi pentru un efect maxim.
Ingrediente
ceai verde (Camellia sinensis) frunze 30,00 %, Tulsi (Ocimum sanctum) frunze 37,84 %, Tulsi (Ocimum gratissimum) frunze 13,16 %, hibiscus (Hibiscus sabdariffa) flori 13,00 %, rodie (Punica granatum) flori 1,00 %, aroma biologică de rodie 3,00 %, aromă biologică de zmeură 2,00 %
Conținut
25 pliculețe de ceai, 25 x 2 g (50 g)
Țara de origine
India
Nika –